Алуминиеви профили за дограми, окачени фасади, зимни градини и преградни стени

За повече информация можете да се свържете с нас!

 E1600 – плъзгаща система
Олекотена система за плъзгане. Включва необходимите профили за конструирането на всички познати конфигурации плъзгане.
Схеми на отваряне – еднокрило плъзгане, двукрило плъзгане, трикрило плъзгане на двойна и тройна релса и четирикрило плъзгане.
Релси – каси – единична релса, двойна релса, тройна релса – комбинация от единичната и двойната релса.
Крила – крило за единично стъкло, стъклопакет и комарник .
При сдвояване на 90градуса между вертикала и хоризонтала се поставя EPDM уплътнение и закрепването се осъществява с рапидни винтове.

Разгледай каталога

 

 E1000 – отваряема система
Система за алуминиева дограма без прекъснат термичен мост.
Отваряемост – обикновено отваряне, двуплоскостно отваряне,възможност за отваряне навън и навътре отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип “хармоника”, паралелно плъзгане.Каси – многообразие от каси с права и заоблена линия; каса с подпрозоречна пола.Крила – различни размери: за прозорци и за врати, възможност за отваряне навън и навътре, крила със стъклодържател / подходящи при изработката на капаци /.Т – профили – 7 вида , с различни инерционни характеристики.Подвижни делители – с права форма / подходящ при изработката на врати тип – “хармоника”/ и заоблена форма.
Става за произволен ъгъл.Профили за завършване към под за надеждно уплътняване.

Разгледай каталога

 

 E85 – фасадна система

Ε85 е модерна фасадна система. Тя е резултат от 2.5 годишни изследвания, които интегрираха ноу-хау на технология за енергийна ефективност и технически характеристики с настоящите и бъдещи изисквания за сградно строителство.E85 е система, която обединява различни строителни решения и предоставя на архитекта възможност за проектиране, излизащо извън конвенционалните ограничения. Атриумите, ъгловите конструкции, куполите, пирамидите и извитите конструкции могат да бъдат лесно изградени със системата Е85.Сертификатите, които системата получи от акредитирани Европейски лаборатории в съответствие с Европейските и американски стандарти, доказаха, че E85 е една от най-добрите същестуващи фасади.
Разгледай каталога

 

 E45 – отваряема система с прекъснат термичен мост
Ε45 принадлежи към новото поколение отваряеми системи с прекъснат термичен мост. С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания.

С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания. Благодарение на широката гама от профили, системата предлага разнообразни дизайнерски варианти, от класически, тесни и прави линии до заоблени контури и възможност за изграждане на различни сложни типологии, като паралелно плъзгащи се, хармоники и решения тип „скрито” крило, придавайки еднакъв външен вид при съчетание на отварящи се и фиксирани рамки.

Разгледай каталога

 

 E40 – отваряема система с прекъснат термичен мост
Etem Е40 е алуминиева профилна система с прекъснат термо мост, което я прави подходяща за всякакъв вид по предназначение сгради. Профилите отговарят на всички европейски стандарти и норми за качество. Добрата топлоизолация, стабилността и издръжливостта на системата са осигурени по най-оптималния начин.
Е40 предоставя на клиента голямо разнообразие от профили, по отношение на дизайна /с прави и обли форми / и богата цветова гама.

Разгледай каталога

 

 E24 – отваряема система с прекъснат термичен мост
Отваряемост – отваряне на вертикална ос, двуплоскостно отваряне, възможност за отваряне навън и навътре, отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип “хармоника”, паралелно плъзгане
Допълващи профили, с по-големи инерционни моменти позволяващи изпълнение на големи витрини
Елегантна линия с покриваща каса, подходяща за ивични прозорци без отчетлив растер на отваряема и неотваряема част.Възможност за двуцветни профили.Грижливо подбрани надеждни аксесоари.
Стъклопакет от 18 до 46 мм.Специално подбрани EPDM уплътнители за по-добра топлоизолация, отводняване и въздухонепропускливост.

Разгледай каталога