Алуминиеви профили за дограми, окачени фасади, зимни градини и преградни стени

За повече информация можете да се свържете с нас!

E1600 – плъзгаща система

Олекотена система за плъзгане. Включва необходимите профили за конструирането на всички познати конфигурации плъзгане.
Схеми на отваряне – еднокрило плъзгане, двукрило плъзгане, трикрило плъзгане на двойна и тройна релса и четирикрило плъзгане.
Релси – каси – единична релса, двойна релса, тройна релса – комбинация от единичната и двойната релса.
Крила – крило за единично стъкло, стъклопакет и комарник .
При сдвояване на 90градуса между вертикала и хоризонтала се поставя EPDM уплътнение и закрепването се осъществява с рапидни винтове.

E1000 – отваряема система

Система за алуминиева дограма без прекъснат термичен мост.
Отваряемост – обикновено отваряне, двуплоскостно отваряне,възможност за отваряне навън и навътре отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип “хармоника”, паралелно плъзгане.Каси – многообразие от каси с права и заоблена линия; каса с подпрозоречна пола.Крила – различни размери: за прозорци и за врати, възможност за отваряне навън и навътре, крила със стъклодържател / подходящи при изработката на капаци /.Т – профили – 7 вида , с различни инерционни характеристики.Подвижни делители – с права форма / подходящ при изработката на врати тип – “хармоника”/ и заоблена форма.
Става за произволен ъгъл.Профили за завършване към под за надеждно уплътняване.

E85 – фасадна система

Ε85 е модерна фасадна система. Тя е резултат от 2.5 годишни изследвания, които интегрираха ноу-хау на технология за енергийна ефективност и технически характеристики с настоящите и бъдещи изисквания за сградно строителство.E85 е система, която обединява различни строителни решения и предоставя на архитекта възможност за проектиране, излизащо извън конвенционалните ограничения. Атриумите, ъгловите конструкции, куполите, пирамидите и извитите конструкции могат да бъдат лесно изградени със системата Е85.Сертификатите, които системата получи от акредитирани Европейски лаборатории в съответствие с Европейските и американски стандарти, доказаха, че E85 е една от най-добрите същестуващи фасади.

E45 – отваряема система с прекъснат термичен мост

Ε45 принадлежи към новото поколение отваряеми системи с прекъснат термичен мост. С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания.

С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания. Благодарение на широката гама от профили, системата предлага разнообразни дизайнерски варианти, от класически, тесни и прави линии до заоблени контури и възможност за изграждане на различни сложни типологии, като паралелно плъзгащи се, хармоники и решения тип „скрито” крило, придавайки еднакъв външен вид при съчетание на отварящи се и фиксирани рамки.

E40 – отваряема система с прекъснат термичен мост

Etem Е40 е алуминиева профилна система с прекъснат термо мост, което я прави подходяща за всякакъв вид по предназначение сгради. Профилите отговарят на всички европейски стандарти и норми за качество. Добрата топлоизолация, стабилността и издръжливостта на системата са осигурени по най-оптималния начин.

Е40 предоставя на клиента голямо разнообразие от профили, по отношение на дизайна /с прави и обли форми / и богата цветова гама.

E24 – отваряема система с прекъснат термичен мост

Отваряемост – отваряне на вертикална ос, двуплоскостно отваряне, възможност за отваряне навън и навътре, отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип “хармоника”, паралелно плъзгане

Допълващи профили, с по-големи инерционни моменти позволяващи изпълнение на големи витрини

Елегантна линия с покриваща каса, подходяща за ивични прозорци без отчетлив растер на отваряема и неотваряема част.Възможност за двуцветни профили.Грижливо подбрани надеждни аксесоари.

Стъклопакет от 18 до 46 мм.Специално подбрани EPDM уплътнители за по-добра топлоизолация, отводняване и въздухонепропускливост.

E50 – система за плъзгане с прекъснат термичен мост

Е50 е една от най-новите системи за плъзгаане в портфолиото на ЕТЕМ. Системата е една от най-развитите и най-добре оптимизирани решения, които съчетават както стандартно плъзгане, така и възможността за плъзгане с повдигане.

E50 се приема от партньорите на ETEM за най-доброто решение в класа си.

С уникална способност за елегантно решение, E50 е с товароносимост на крилото до 400 kg, което позволява дългосрочна безпроблемна експлоатация.

Благодарение на внимателно разработеното си решение за балконски тип отваряне, E50 осигурява максимална естествена светлина в помещението. Максималната дебелина на стъклопакета от 34 mm в съчетание с високата товароносимост позволява прилагането на специално ламинирано, темперирано и дебело стъкло, което подобрява сигурността, шумоизолацията и устойчивостта на атмосферни влияния.

E52 – система за плъзгане с прекъснат термичен мост

Сигурно и елегантно решение за алуминиеви плъзгащи системи с прекъснат термичен мост. Вариантите за отваряне са стандартно плъзгане или плъзгане и повдигане.
Дебелина на стъклопакета до 28 mm и товароносимост на крилото 200 kg.

Ако имате нужда от противонасекомна мрежа или слънцезащита, те могат лесно да бъдат вградени в системата.

E75 – отваряема система с прекъснат термичен мост

Е75 е премиум отваряема система на ЕТЕМ с прекъснат термичен мост и най-добри топлоизолационни показатели.
Тя е масивна система за прозорци с първокласна структурна и енергоспестяваща ефективност. Правият дизайн на Е75 й осигурява съответствие със съвременните дизайнерски тенденции.

Специално проектираните уплътнители и изолатори гарантират надеждност и енергийна ефективност на най-високо ниво.

Стъклопакет с дебелина до 55 mm.

Възможно е използване на хардуер клас RC2.

E68 – отваряема система с прекъснат термичен мост

E68 е най-новата отваряема алуминиева система на ЕТЕМ, представена официално на пазара през 2016 година.

Масивната система за прозорци с няколко опции за енергоспестяване и енергийна ефективност, а правият дизайн на системата й осигурява съответствие с най-съвременните естетически и дизайнерски нужди и концепции. Системата е предназначена за стъклопакет до 48 mm.

За да гарантираме перфектното качество на крайния продукт, право да изработват Е68 прозорци и врати в цеховете си имат само предварително обучени и сертифицирани от ЕТЕМ фирми.