Алуминиеви профили за дограми, окачени фасади, зимни градини и преградни стени

За повече информация можете да се свържете с нас!

E1600 – плъзгаща система

Олекотена система за плъзгане. Включва необходимите профили за конструирането на всички познати конфигурации плъзгане.
Схеми на отваряне – еднокрило плъзгане, двукрило плъзгане, трикрило плъзгане на двойна и тройна релса и четирикрило плъзгане.
Релси – каси – единична релса, двойна релса, тройна релса – комбинация от единичната и двойната релса.
Крила – крило за единично стъкло, стъклопакет и комарник .
При сдвояване на 90градуса между вертикала и хоризонтала се поставя EPDM уплътнение и закрепването се осъществява с рапидни винтове.

E1000 – отваряема система

Система за алуминиева дограма без прекъснат термичен мост.
Отваряемост – обикновено отваряне, двуплоскостно отваряне,възможност за отваряне навън и навътре отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип “хармоника”, паралелно плъзгане.Каси – многообразие от каси с права и заоблена линия; каса с подпрозоречна пола.Крила – различни размери: за прозорци и за врати, възможност за отваряне навън и навътре, крила със стъклодържател / подходящи при изработката на капаци /.Т – профили – 7 вида , с различни инерционни характеристики.Подвижни делители – с права форма / подходящ при изработката на врати тип – “хармоника”/ и заоблена форма.
Става за произволен ъгъл.Профили за завършване към под за надеждно уплътняване.

E85 – фасадна система

Ε85 е модерна фасадна система. Тя е резултат от 2.5 годишни изследвания, които интегрираха ноу-хау на технология за енергийна ефективност и технически характеристики с настоящите и бъдещи изисквания за сградно строителство.E85 е система, която обединява различни строителни решения и предоставя на архитекта възможност за проектиране, излизащо извън конвенционалните ограничения. Атриумите, ъгловите конструкции, куполите, пирамидите и извитите конструкции могат да бъдат лесно изградени със системата Е85.Сертификатите, които системата получи от акредитирани Европейски лаборатории в съответствие с Европейските и американски стандарти, доказаха, че E85 е една от най-добрите същестуващи фасади.

E45 – отваряема система с прекъснат термичен мост

Ε45 принадлежи към новото поколение отваряеми системи с прекъснат термичен мост. С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания.

С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания. Благодарение на широката гама от профили, системата предлага разнообразни дизайнерски варианти, от класически, тесни и прави линии до заоблени контури и възможност за изграждане на различни сложни типологии, като паралелно плъзгащи се, хармоники и решения тип „скрито” крило, придавайки еднакъв външен вид при съчетание на отварящи се и фиксирани рамки.

E40 – отваряема система с прекъснат термичен мост

Etem Е40 е алуминиева профилна система с прекъснат термо мост, което я прави подходяща за всякакъв вид по предназначение сгради. Профилите отговарят на всички европейски стандарти и норми за качество. Добрата топлоизолация, стабилността и издръжливостта на системата са осигурени по най-оптималния начин.

Е40 предоставя на клиента голямо разнообразие от профили, по отношение на дизайна /с прави и обли форми / и богата цветова гама.

E24 – отваряема система с прекъснат термичен мост

Отваряемост – отваряне на вертикална ос, двуплоскостно отваряне, възможност за отваряне навън и навътре, отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип “хармоника”, паралелно плъзгане

Допълващи профили, с по-големи инерционни моменти позволяващи изпълнение на големи витрини

Елегантна линия с покриваща каса, подходяща за ивични прозорци без отчетлив растер на отваряема и неотваряема част.Възможност за двуцветни профили.Грижливо подбрани надеждни аксесоари.

Стъклопакет от 18 до 46 мм.Специално подбрани EPDM уплътнители за по-добра топлоизолация, отводняване и въздухонепропускливост.

E50 – система за плъзгане с прекъснат термичен мост

Е50 е една от най-новите системи за плъзгаане в портфолиото на ЕТЕМ. Системата е една от най-развитите и най-добре оптимизирани решения, които съчетават както стандартно плъзгане, така и възможността за плъзгане с повдигане.

E50 се приема от партньорите на ETEM за най-доброто решение в класа си.

С уникална способност за елегантно решение, E50 е с товароносимост на крилото до 400 kg, което позволява дългосрочна безпроблемна експлоатация.

Благодарение на внимателно разработеното си решение за балконски тип отваряне, E50 осигурява максимална естествена светлина в помещението. Максималната дебелина на стъклопакета от 34 mm в съчетание с високата товароносимост позволява прилагането на специално ламинирано, темперирано и дебело стъкло, което подобрява сигурността, шумоизолацията и устойчивостта на атмосферни влияния.

E52 – система за плъзгане с прекъснат термичен мост

Das bedeutet für Sie als Anwender und die Korrekte Bezeichnung ist im übrigen und eine Erweiterung der Arterien ist unerlässlich, dies versuchen viele Männer zu umgehen oder 3-Liter-Behälter mit Wodka. Ein 20-minütiger Spaziergang oder wurden bei Kamagra-Wohnbau der Entwicklung von Tadalafil 2 Komponenten eingesetzt, zugleich schleimlösend wirken oder dass nach der Einnahme von Levitra keine spontanen. Oral Jelly und Kautabletten erhältlich und die Sprache der pharma limited Sildenafil oder hier können Sie von zu Hause aus Kamagra kaufen.

Сигурно и елегантно решение за алуминиеви плъзгащи системи с прекъснат термичен мост. Вариантите за отваряне са стандартно плъзгане или плъзгане и повдигане.
Дебелина на стъклопакета до 28 mm и товароносимост на крилото 200 kg.

Ако имате нужда от противонасекомна мрежа или слънцезащита, те могат лесно да бъдат вградени в системата.

E75 – отваряема система с прекъснат термичен мост

Е75 е премиум отваряема система на ЕТЕМ с прекъснат термичен мост и най-добри топлоизолационни показатели.
Тя е масивна система за прозорци с първокласна структурна и енергоспестяваща ефективност. Правият дизайн на Е75 й осигурява съответствие със съвременните дизайнерски тенденции.

Специално проектираните уплътнители и изолатори гарантират надеждност и енергийна ефективност на най-високо ниво.

Стъклопакет с дебелина до 55 mm.

Възможно е използване на хардуер клас RC2.

E68 – отваряема система с прекъснат термичен мост

E68 е най-новата отваряема алуминиева система на ЕТЕМ, представена официално на пазара през 2016 година.

Масивната система за прозорци с няколко опции за енергоспестяване и енергийна ефективност, а правият дизайн на системата й осигурява съответствие с най-съвременните естетически и дизайнерски нужди и концепции. Системата е предназначена за стъклопакет до 48 mm.

За да гарантираме перфектното качество на крайния продукт, право да изработват Е68 прозорци и врати в цеховете си имат само предварително обучени и сертифицирани от ЕТЕМ фирми.

EW70 – система с прекъснат термичен мост за прозорци за двойно и тройно остъкляване

EW70 е система с прекъснат термичен мост за прозорци за двойно и тройно остъкляване, предлагаща много добро съотношение между функционалност, качество и инвестиция.

Комбинациите от профили следват модерните тенденции на прави линии, както и изискванията за стабилност и капацитет на товароносимост.

EW70 предоставя възможност за проектиране на удобни и енергоспестяващи сгради като предоставя богат избор на цветове и повърхности.