Aлуминиеви профили за Плъзгащи системи

Система – E50

ПЛЪЗГАЩИ СИСТЕМИ

Е50 е една от най-новите системи за плъзгаане в портфолиото на ЕТЕМ. Системата е една от най-развитите и най-добре оптимизирани решения, които съчетават както стандартно плъзгане, така и възможността за плъзгане с повдигане.

E50 се приема от партньорите на ETEM за най-доброто решение в класа си.

С уникална способност за елегантно решение, E50 е с товароносимост на крилото до 400 kg, което позволява дългосрочна безпроблемна експлоатация.

Благодарение на внимателно разработеното си решение за балконски тип отваряне, E50 осигурява максимална естествена светлина в помещението. Максималната дебелина на стъклопакета от 34 mm в съчетание с високата товароносимост позволява прилагането на специално ламинирано, темперирано и дебело стъкло, което подобрява сигурността, шумоизолацията и устойчивостта на атмосферни влияния.

Приложения:

Е50 е идеално решение както за жилищни, така и за търговски проекти, вили, ресторанти, постройки към басейни и много други.

Топологии:

  • Единично плъзгане, двойно плъзгане, тройно плъзгане, четворно плъзгане
  • Решение, което включва противонасекомна мрежа, плъзгащи щори, специално плъзгане от „хотелски“ тип, както и фиксирана типология.

Система – ES70

ПЛЪЗГАЩИ СИСТЕМИ

Новата ES70 е висококачествена и топлоизолираща система от тип плъзгане с повдигане в портфолиото на ЕТЕМ. Продуктът се отличава с изключителна функционалност и естетика.

Едно от най-модерните и оптимизирани решения, ES70 се смята от партньорите на ЕТЕМ за изключително в класа си. Всяко от крилата в позициите, може да работи качествено с натоварвания до 440 кг.

С варианта „хотелски тип“ ES70 позволява максимална пропускане на естествена светлина в помещенията. Концепцията за един вид профил по цялата периферия на рамката, осигърява бърза изработка и ефективен монтаж. При ES70 има разработено и налично решение за ползване на атрактивната за клиентите ниска долна релса с височина от само 25 мм.

Максималната дебелина на стъклопакета при ES70 е 52 мм и в съчетание с високата товароносимост позволява прилагането на специално ламинирано, темперирано и дебело стъкло, което подобрява сигурността, шумоизолацията и устойчивостта на атмосферни влияния.

Приложения:

Елегантният дизайн на ES70, възможните селекции от различни релси и комбинации предлагат отлични възможности за реализиране на жилищни и търговски проекти.

Типологии:

• Единично, двойно, тройно и многорелсово плъзгане
• Специално плъзгане от „хотелски“ тип
• Възможност за ползване на ниска релса с височина от само 25 мм
• Решение, което включва противонасекомна мрежа

Система – E19N

ПЛЪЗГАЩИ СИСТЕМИ

Система без прекъснат термичен мост, предназначена за максимално удовлетворяване на естетичните изисквания за решения за вътрешни и външни отваряеми части.

Широката гама профили и комбинации придава на системата изключително широк обхват от приложения.

Лесен и бърз монтаж.

Специалните плъзгачи от INOX осигуряват дълготрайно издръжлива конструкция.

Приложения:

Перфектното решение за интериор и екстериор, постройки към басейни, ресторанти и хотели.

Типологии:

  • Единично и двойно плъзгане
  • Прибиране в стенен джоб
  • Четирикрилни плъзгащи врати на двойни релси.

Имате нужда от стандартни профили или алуминиева дограма?

Производство и търговия с алуминиеви профили и дограма

4 + 3 =